Julcia napisał(a):--ence-pence, w której ręce
Na czym ona polega i jak Go nauczyłaś ?
Moderator: Moderatorzy
mycha099 napisał(a):Słyszałam o takiej sztuczce wstydź się, co psu zakleja się oczko plastrem, a gdy próbuje go zdjąć wypowiada się komende wstydź się, jak się pies dobrze nauczy, to przy tych słowach zakrywa oczko łapką Słyszeliście o czymś takim?
bjossa napisał(a):mycha099 napisał(a):Słyszałam o takiej sztuczce wstydź się, co psu zakleja się oczko plastrem, a gdy próbuje go zdjąć wypowiada się komende wstydź się, jak się pies dobrze nauczy, to przy tych słowach zakrywa oczko łapką Słyszeliście o czymś takim?
ja słyszłam, że jak pies jest mały to zaklejam mu tyłek plastrem i odklejam na dworze i już pies wie, że kupy sie w domu nie robi, analogicznie jest z sikaniem.
Jak chcesz oduczyć psa szczekać to bierzesz sznurek i obwiązujesz mu mordke, wtedy szczekać nie bedzie...
może ktoś z Was zna jeszcze jakies sadystyczne metody uczenia psów?
dla każdego, kto zakleja plastrem oczy swojego psa, polecam aby wzieli plaster (bez opatrunku) i przylepili sobie spory kawałek na głowie i oku, a potem nie zerwą szybkim ruchem plaster z oka (wydepilowane rzesy gwarantowane) i z głowy, sama przyjemność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość