Moderator: Moderatorzy
nowa napisał(a):to co piszecie na temat psiej krainy to pisze chyba konkurencja.Ja zaczynalam u JG dajcie spokój psy niewybiegane szkoli się na jakims holu.A w psiej plac do wybiegania,mila atmosfera,psy są grzeczne i posłuszne.ciekawe gdzie na sląsku jest szkoła ze można chodzic z psem do bólu?.To na tyle.Ciekawe czy ci co piszą te negatywy byli chociaż raz na zajęciach>?
nowa napisał(a):to co piszecie na temat psiej krainy to pisze chyba konkurencja.Ja zaczynalam u JG dajcie spokój psy niewybiegane szkoli się na jakims holu.A w psiej plac do wybiegania,mila atmosfera,psy są grzeczne i posłuszne.ciekawe gdzie na sląsku jest szkoła ze można chodzic z psem do bólu?.To na tyle.Ciekawe czy ci co piszą te negatywy byli chociaż raz na zajęciach>?
nowa napisał(a):zale ilośc osób które tam chodzą o czyms swiadczy
nowa napisał(a):a co do metod nauczania za smakołyk to jak wczesniej pisalam u JG mój pies sie nauczył komend za cos pysznego a jak nie ma czegos dobrego to nie wykona:)teraz juz tego nie ma po szkoleniu w psiej karinie pies mnie slucha bezinteresownie
Anonymous napisał(a):My również zaczynaliśmy u Jacka Gałuszki i niestety ze szkolenia jestem mało zadowolona.Miałam takie wrażenie,że więcej czasu poświęcało się na sztuczki jak slalom,ósemki itp. niż rzeczy,które są mi potrzebne w życiu codziennym.Poszłam tam bo nie słyszałam o innej szkole klikerowej na śląsku. Aha i co mnie jeszcze bardzo rozcarowało to podejście instruktora,który na pierwszym spotkaniu mówi jaki to Gostar jest niedobry,a u niego jest super.
Potem poszliśmy do szkoły Pastel i jak dla mnie niebo,a ziemia.Po pierwsze pierwsze spotkanie indywidualne,bezpłatne i sobie rozmawiasz z instruktorem,zadajesz pytania.Byłam w szokoku,że coś takiego jest ale to świadczy o tym,że profecjonalnie do tego pochodzą.Aha no i wiadomo,że na zajęciach skupiałam się nad tym co mi jest potrzebne na co dzień i nikt mi niczego nie nakazywał.
Na śląsku jest wiele szkół gdzie można z psem chodzić do bólu,ale niestety nie pozytywne. Np.Marek Fryc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość