Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Ewka napisał(a):Tylko ValdeQ wymaga uzasadnienia, dlaczego chce się zmienić nick Masz takie?
A mam .
Na początku jak zobaczyłam psiaki.pl/forum i zakładałam temat myślałam nad nickiem... No i takie jak ja chciałam to były już zajęte i pomyślałam ,,No dobra... Niech już będzie ten dziecinny nick Olusi@`` A teraz jestem trochę starsza i niechcę już takiego nicka... Zarejestrowałam się pod tym nickiem po to, żebyście mnie pamiętali, że to ta, z Nerem... A wpadłam na gronie na nick bLoNdYnA i taki mi się spodobał...
Proszę ValdeQ... Byłabym bardzo wdzięczna... <prosiii>
Takie samo wytłumaczenie miała np. Psiarka, ale ja za rok czy za dwa to może już mi się odwidzi nick Ewka i co? Będę prosić o jakieś EwUlInKa albo co? Moim zdaniem troszkę złudne wytłumaczenie
Pies jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cię więcej niż siebie samego. Josh B.
Jeej, ja też nie przypuszczałam że zostanę na tym forum na dłużej i założyłam go tylko 'na chwilę'. Ten nick jest koszmarny, w ogóle nigdy nie używam tego nicka. Nie wiem co mi się u widziało, żeby zrobić nick Tęczova
Może byłaby możliwość zmienić go chociaż na 'Tęcza'?
Albo nie wiem, macie jakieś propozycje?