Łazienka urządzenie

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

Łazienka urządzenie

Postprzez igloma 24 wrz 2024, o 09:01

Jakieś porady co sprawdziło się Wam najlepiej w łązience? A co niekoniecznie? Jestem na etapie urządzania pomieszczenia i zastanawiam się jak to wszystko ładnie rozplanować.
igloma
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Ania
Rasa psa: pudel

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: Łazienka urządzenie

Postprzez mistle 24 wrz 2024, o 10:31

Jestem po remoncie łazienki i jestem z niej zadowolona Dobrze wszystko zaplanowałam, wczytałam się w wiele porad w sieci, co montować, na co natomiast uważać oraz nie mam do niej żadnych uwag.
Mam tak jak powinno być. Jest wygodna w użytkowaniu i łatwy dostęp do mycia i czyszczenia wszystkich miejsc. Planowalam ja właśnie pod tym kątem.. Teraz widzę że faktycznie to było ważniejsze niż montowanie nowości producentów które są czasem tylko ładne ale mało funkcjonalne.

Jeśli chodzi o plytki, to polecam wielkoformatowe od Tubądzina https://www.tubadzin.pl/lazienka
mistle
Obrożny
Obrożny

Imię psa: roksi
Rasa psa: kundelek

Postprzez monikabert90 7 paź 2024, o 19:48

Myślę, że może się Wam przydać również jakiś dobry, niezawodny bojler do łazienki. Z tego, co wiem, to tego typu urządzenia ma w swojej ofercie działająca od lat na rynku firma Stiebel-Eltron. Może ktoś z Was miał już z nią kiedyś do czynienia?
monikabert90
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Postprzez Bożena 8 paź 2024, o 13:51

właśnie planuje remont łazienki i szukam hurtowni budowlanej w Małopolsce myślicie że wyjdzie taniej niż w sklepach?
Bożena
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Negri
Rasa psa: Mieszaniec

Postprzez rogo 23 paź 2024, o 11:32

Jeśli szukasz sposobu na nowoczesne wykończenie łazienki, to folia przełączalna od SmartFoil może być idealnym rozwiązaniem. Z artykułu na blogu SmartFoil dowiecie się, jak folia zapewnia prywatność i wpływa na oszczędność energii.
rogo
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Basket
Rasa psa: Owczarek niemiecki

Postprzez muszka 31 gru 2024, o 19:06

Na pewno warto też zwrócić tutaj uwagę na firmę Odplywy.com - ponieważ u nich możecie znaleźć bardzo dobry odpływy wykonane z porządnych materiałów i zapewniające estetyczne wykończenie prysznicu. Według mnie ich oferta jest mega opłacalna, także warto zapoznać się z nią bliżej...
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Doris
Rasa psa: Berneński

Postprzez Diodik 4 lut 2025, o 21:39

Jeśli zależy Wam na nowoczesnych rozwiązaniach w łazience warto zapoznać się z ofertą firmy https://sklep.sotbe.com/ . Mają wszystko – od funkcjonalnych baterii umywalkowych i prysznicowych, po akcesoria, które zmieniają codzienną rutynę. Z ich pomocą łatwo urządzić łazienkę, która łączy estetykę z wygodą. Dodatkowo, dzięki systemom oszczędzania wody dba się o ekologie, a nie traci się na komforcie.
Diodik
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Diodik
Rasa psa: mieszaniec

Powrót do Café (Off-topic)