Rolety wewnętrzne?

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

Rolety wewnętrzne?

Postprzez Wojciech_Pe 27 lip 2023, o 09:05

Czy ktoś z Was zdecydował się może na zamontowanie rolet wewnętrznych. Rolety chce zamontować w gabinecie. Zewnętrzne nie mogą być, bo na oknach mam reklamy. Jednak, czy takie właśnie też się sprawdzą? Możecie coś podpowiedzieć?
Wojciech_Pe
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Zorro
Rasa psa: Husky

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: Rolety wewnętrzne?

Postprzez Ania22 27 lip 2023, o 09:15

Skoro zastanawiacie się nad roletami- zajrzyjcie na https://plisyokienne.pl/services/rolety-solarne/ :) Ciekawe, coraz popularniejsze rozwiązanie :)
Ania22
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Pimpuś
Rasa psa: maltańczyk

Postprzez monikabert90 28 lip 2023, o 09:59

A czy Waszym zdaniem zamiast rolet mogą sprawdzić się okiennice wewnętrzne drewniane? Ja muszę przyznać, że bardzo podobają mie się oryginalne i wyjątkowe wnętrza. Rolety są praktycznie w każdym domu, a takie okiennice są jednak dużo rzadziej spotykane. Co sądzicie o tym pomyśle?
monikabert90
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Postprzez muszka 2 paź 2023, o 05:05

Natomiast jak chodzi o serwis rolet, to mogę wam zdradzić, że firma https://www.slonecznydom.com/serwis.html w tym zakresie się specjalizuje i jest niezawodna. Oni naprawiają silniki, piloty, sterowniki, centralne sterowanie - wszystko w zależności od problemu. No i są niedrodzy.
muszka
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Doris
Rasa psa: Berneński

Powrót do Café (Off-topic)