własna firma

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

własna firma

Postprzez Diodik 27 maja 2024, o 16:22

Twoja firma zasługuje na nowoczesne rozwiązania, także w kwestii wyposażenia łazienek. Dozowniki do mydła w pianie - https://higi24.pl/pl/c/Dozowniki-do-mydla-w-pianie/26 to nie tylko element funkcjonalny, ale także designerski, który podkreśli prestiż Twojej marki. Zapewniają one nie tylko łatwy dostęp do mydła, ale także eliminują problem zanieczyszczonych mydelniczek. To prosty sposób na podniesienie standardów higieny oraz dbałości o zdrowie i komfort Twoich pracowników i klientów.
Diodik
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Diodik
Rasa psa: mieszaniec

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: własna firma

Postprzez monikabert90 28 maja 2024, o 18:36

Wydaje mi się, że prowadzenie własnej firmy to nie lada wyzwanie. Dlatego też sądzę, że nie zaszkodzi skorzystać z profesjonalnego wsparci w tym zakresie. Kojarzycie może Panią Iwonę Firmanty? Jest to bardzo dobry trener i doradca biznesowy, który może Wam pomóc w rozwoju Waszego biznesu :)
monikabert90
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Postprzez rogo 30 maja 2024, o 18:22

Na pewno warto inwestować w rozwój pracowników, w większości większych firm przydają się szkolenia z języka angielskiego, w tym wpisie British School ICT masz opisane ile to mniej więcej kosztuje.
rogo
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Basket
Rasa psa: Owczarek niemiecki

Postprzez agrus 23 cze 2024, o 16:37

Diagnoza poziomu wellbeingu wewnętrznego w firmie to kluczowy krok do stworzenia zdrowego i produktywnego środowiska pracy. W naszej firmie zaczęliśmy od anonimowych ankiet, które pozwoliły nam zrozumieć, jakie obszary wymagają poprawy. Tutaj https://humanpower.pl/oferta-power-audit/ sobie zerknijcie. Macie tam namiar na specjalistów w tej dziedzinie.
agrus
Obrożny
Obrożny

Imię psa: wicio
Rasa psa: mix

Postprzez Kapka 1 sie 2024, o 09:49

Świetne rozwiązanie dla firm! System BDO umożliwia łatwe zarządzanie odpadami i monitorowanie ich obiegu. Dzięki temu możemy skutecznie zarządzać naszymi obowiązkami środowiskowymi i mieć pewność, że jesteśmy zgodni z przepisami. Więcej informacji o sprawozdaniach BDO znajdziesz tutaj: bdo sprawozdania.
Kapka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Kajtek
Rasa psa: kundel

Postprzez inka2 31 sie 2024, o 08:53

W dzisiejszych czasach, rozwój biznesu wymaga nie tylko skutecznych działań marketingowych i strategii finansowych, ale również odpowiedniej dbałości o bezpieczeństwo i niezawodność systemów komunikacyjnych. W związku z tym, warto zwrócić uwagę na https://ascs.pl/ - renomowaną firmę, która specjalizuje się w dostarczaniu profesjonalnych i skutecznych rozwiązań w zakresie domofonów. Dzięki ich wsparciu, można zapewnić sobie i swoim pracownikom wygodę i bezpieczeństwo, co przekłada się na lepsze wyniki biznesowe.
inka2
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Postprzez agrus 31 sie 2024, o 09:13

Wybór odpowiedniego dostawcy terminali płatniczych jest kluczowy dla każdego przedsiębiorcy. Należy zwrócić uwagę na kilka aspektów: koszty początkowe i stałe, wysokość prowizji od transakcji, dostępność wsparcia technicznego, a także funkcjonalności oferowane przez terminal. Warto również sprawdzić, czy dostawca oferuje aktualizacje oprogramowania oraz jakie metody płatności obsługuje. Myślę, że ta oferta https://www.paytel.pl/nasza-oferta/ jest godna uwagi.
agrus
Obrożny
Obrożny

Imię psa: wicio
Rasa psa: mix

Postprzez muszka 29 sie 2025, o 20:58

Rozpoczynam działalność w branży finansowej i planuję kampanie email marketingowe - szukam informacji bazy mailingowe skąd wziąć w AMN Solution. Potrzebuję zgodnych z RODO kontaktów do przedsiębiorców. Myślę o legalnych źródłach baz mailingowych. Rozważam współpracę z profesjonalnymi dostawcami. Ktoś budował listy mailingowe dla usług finansowych? Jakie są najlepsze praktyki w tej branży?
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Doris
Rasa psa: Berneński

Postprzez finkes 6 paź 2025, o 09:55

Od dłuższego czasu chodził mi po głowie pomysł na własną firmę, ale brakowało mi konkretów. Przypadkiem trafiłem na https://hd-biznes.com i znalazłem tam sporo inspiracji, które naprawdę dają do myślenia. Czasem wystarczy trochę odwagi i dobre źródło wiedzy, żeby w końcu ruszyć z czymś swoim.
finkes
Obrożny
Obrożny

Postprzez mery1998 12 lis 2025, o 17:02

Zastanawiasz się, czy reklama na billboardzie nadal działa? Odwiedź portal informacyjny, gdzie znajdziesz tam konkretne dane, przykłady kampanii i analizy skuteczności outdooru - billboardy reklamowe Warszawa . Portal to ciekawe miejsce dla osób, które chcą lepiej zrozumieć świat reklamy.
mery1998
Starszy Tropiący
Starszy Tropiący

Postprzez mpire 19 mar 2026, o 00:29

Skoro już mowa o prowadzeniu własnego biznesu... warto pomyśleć też o odpowiednim wyposażeniu technicznym. W wielu branżach przydają się elementy z poliuretanu - koła do wózków, płyty czy pręty. Sam ostatnio szukałem czegoś takiego i trafiłem na https://sklep.poliuretanyczaniec.pl/ - dość rozbudowana oferta. Może komuś się przyda info.
mpire
Obrożny
Obrożny

Postprzez notka 31 mar 2026, o 17:08

Ja bym celowała w biznes sportowy, bo ludzie i tak wydają kasę na aktywność. Padel wygląda teraz jak dobry kierunek, szczególnie w mniejszych miastach. Znalazłam najlepszy producent kortów do padla i widać, że rynek się rozwija. Fajna opcja na długoterminową inwestycję.
notka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Koda

Postprzez muszka 22 kwi 2026, o 19:22

Słuchajcie, szukam jakiegoś fajnego rozwiązania do wyświetlania prezentacji u nas w firmie. Pokój jest mały, ale dość jasny i nie wiem, czy lepiej kupić ogromny telewizor, czy może jakieś nowoczesne projektory do sal spotkań? Zależy mi, żeby obraz był wyraźny bez zasłaniania wszystkich rolet, bo czasem musimy przy tym robić notatki. Może któraś z Was kupowała ostatnio taki sprzęt i może coś podpowiedzieć?
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Postprzez zdzichu12 23 kwi 2026, o 20:09

Nie mając pomysłu na biznes, warto rozważyć otwarcie własnego butiku z ubraniami z drugiej ręki. To branża, która dynamicznie się rozwija i odpowiada na aktualne potrzeby klientów — zarówno pod względem oszczędności, jak i ekologii. Taki butik może wyróżniać się unikalnym asortymentem, w którym znajdą się markowe ubrania, oryginalne fasony i modne perełki niedostępne w popularnych sklepach. Dodatkowo nie wymaga bardzo dużych nakładów na start, co czyni go atrakcyjną opcją dla początkujących przedsiębiorców. W artykule https://magicznezyciemarty.pl/zakupy/ha ... go-zaczac/ można zapoznać się z tematem.
zdzichu12
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Billie
Rasa psa: Seter Szkocki

Postprzez muszka 30 cze 2026, o 10:09

Nasza rodzinna firma coraz bardziej się rozwija i dotychczasowe dostawy na paletach przestały nam wystarczać, więc musimy zacząć brać całe duże ładunki. Sprawdzam właśnie ofertę na Drobnicamorska.pl i ciekawi mnie, jak u nich wygląda transport kontenerów z Chin pod kątem formalności. Czy oni pomagają ogarnąć te wszystkie odprawy i dokumenty w porcie, czy trzeba to robić na własną rękę? Będę wdzięczna za opinie, jeśli ktoś z nimi współpracuje.
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Następna strona

Powrót do Café (Off-topic)