Wnętrze - podłogi, schody, drzwi

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

Wnętrze - podłogi, schody, drzwi

Postprzez Diodik 12 mar 2025, o 22:46

Jeśli nie wiecie na jakie podłogi, schody czy drzwi się zdecydować to projektanci wnętrz z Bosco Studio - https://boscostudio.pl/ Wam pomogą. Z ich pomocą wybierzecie rozwiązania, które będą nie tylko estetyczne, ale i praktyczne, dopasowane do Waszego stylu życia. Dzięki ich doświadczeniu cały proces urządzania stanie się prostszy i bardziej przyjemny.
Diodik
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Diodik
Rasa psa: mieszaniec

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: Wnętrze - podłogi, schody, drzwi

Postprzez notka 25 mar 2025, o 18:38

Szukam drzwi, które będą trwałe i dobrze wygłuszające, a przy tym będą miały estetyczny design. Modele https://entra.pl/ wydają się ciekawą opcją, ale zastanawiam się, czy są warte swojej ceny. Jeśli ktoś już się na nie zdecydował, chętnie posłucham, czy są zadowoleni z wyboru.
notka
Podsmyczy
Podsmyczy

Imię psa: Koda

Re: Wnętrze - podłogi, schody, drzwi

Postprzez monikabert90 27 mar 2025, o 12:47

Jeśli chodzi o podłogi w domu lub mieszkaniu, to ja jestem zwolenniczka tradycyjnych rozwiązań i najbardziej podoba mi się drewniany parkiet na podłodze. Jego naturalny wygląd dodaje wnętrzu ciepła i elegancji, a przy odpowiedniej pielęgnacji może służyć przez wiele lat. Poza tym drewniany parkiet jest przyjemny w dotyku i świetnie sprawdza się w różnych stylach aranżacyjnych.
monikabert90
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Powrót do Café (Off-topic)