Marketing internetowy

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

Marketing internetowy

Postprzez deborah 30 lip 2025, o 14:12

Jaką firmę oferującą marketing internetowy polecacie? Zależy mi na zwiększeniu widoczności sklepu internetowego w wyszukiwarce Google.
deborah
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Max
Rasa psa: kundel

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: Marketing internetowy

Postprzez muszka 2 paź 2025, o 10:15

Ostatnio dużo czytam o trendach w promocji i wszędzie przewija się to jedno słowo: influencer marketing. Wiem, że to jest przyszłość, ale nie jestem pewna, czy to się sprawdzi w mojej branży (hand made biżuteria). Czy agencje, takie jak Lettly, pomagają też w opracowaniu strategii dla małych marek? Chętnie zainwestuję, jeśli to faktycznie jest tak efektywne.
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Doris
Rasa psa: Berneński

Postprzez finkes 28 paź 2025, o 14:31

Dobrze prowadzony marketing internetowy potrafi zmienić sposób, w jaki firma dociera do klientów. Współpracuję z https://www.lartweb.pl/ i muszę przyznać, że mają świetne podejście. Kampanie są dopasowane, a efekty widać bardzo szybko.
finkes
Obrożny
Obrożny

Postprzez notka 31 paź 2025, o 07:16

Ostatnio znajoma poleciła mi agencja interaktywna quality factor Mówiła, że mają mega profesjonalne podejście i nie rzucają pustych obietnic. Trochę mnie to przekonuje, bo szukam czegoś sprawdzonego.
notka
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Koda

Postprzez Kapka 17 lis 2025, o 14:18

Najbardziej trafiło do mnie to o braku konkretu i mówieniu „do wszystkich”. Idealne podsumowanie tego, co blokuje sprzedaż: https://dochodowafirma.net/jakie-bledy- ... na-oferte/
Kapka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Kajtek
Rasa psa: kundel

Postprzez muszka 4 sty 2026, o 09:09

Planuję pierwszą większą akcję promocyjną i zastanawiam się, jakie formy współpracy z influencerami najlepiej sprawdzają się w branży beauty/lifestyle w 2026 roku. Czy lepiej iść w jednorazowe lokowania, czy długofalowe ambasadorstwa? Na stronie lettly.com widziałem sporo ciekawych opcji, od Reelsów po dedykowane eventy. Co Waszym zdaniem generuje najwyższy współczynnik konwersji przy ograniczonym budżecie?
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Doris
Rasa psa: Berneński

Postprzez mery1998 6 sty 2026, o 15:17

Z jakiej formy reklamy korzystacie i dlaczego?

montaż wykładziny biurowej
mery1998
Starszy Tropiący
Starszy Tropiący

Postprzez mpire 27 sty 2026, o 16:36

Działania promocyjne w social mediach to dziś kluczowy element budowania rozpoznawalności każdej marki. Warto poszukać inspiracji i pomysłów na kreatywne kampanie w sieci. Jedną z agencji wyspecjalizowaną w tej formie marketingu jest https://tearsofjoy.pl/.
mpire
Podsmyczy
Podsmyczy

Powrót do Café (Off-topic)