Kuchnia

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

Kuchnia

Postprzez inka2 28 wrz 2025, o 10:06

Hej wszystkim! Mam pytanie odnośnie wysp kuchennych, czy warto inwestować w takie rozwiazanie do małego mieszkania? Podobno Producent mebli kuchennych Śląsk potrafi zaprojektować coś nawet do niewielkiej przestrzeni ale nie wiem czy nie bedzie to przytłaczajace w moim 52-metrowym mieszkaniu.
inka2
Obrożny
Obrożny

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: Kuchnia

Postprzez muszka 2 paź 2025, o 10:59

Właśnie urządzamy kuchnię i zastanawiam się, czy lepiej postawić na kuchenkę gazową, czy może jednak indukcyjną. Ja bardzo lubię gotować na ogniu, ale boję się, że to mniej bezpieczne. Szukam czegoś z górnej półki. Czy kuchenki gazowe i elektryczne z oferty MAG-GAZ są faktycznie solidne i trwałe?
muszka
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Doris
Rasa psa: Berneński

Postprzez Diodik 17 paź 2025, o 21:36

Coraz więcej mieszkańców Warszawy wybiera indywidualne projekty kuchni. Meble kuchenne na zamówienie dla osób z Warszawy - https://vertymeble.pl/kuchnie-na-wymiar-warszawa/ dają możliwość stworzenia dokładnie takiego wnętrza, jakie się wymarzyło. Estetyka i dopasowanie idą tu w parze z wygodą użytkowania. W efekcie powstaje kuchnia, która nie tylko dobrze wygląda, ale też jest praktyczna. To rozwiązanie dla osób, które cenią jakość i dopracowane szczegóły.
Diodik
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Imię psa: Diodik
Rasa psa: mieszaniec

Postprzez notka 18 sty 2026, o 19:37

Szukając informacji o tym, jakie cechy ma dobry airfryer, trafiłam na RankingAirfryer.pl. Treści są podane w przystępny sposób, więc nawet jak dopiero zaczyna się przygodę z tym sprzętem, wszystko da się ogarnąć bez stresu.
notka
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Koda

Postprzez monikabert90 22 sty 2026, o 23:43

W mojej kuchni małe zmiany potrafią zrobić naprawdę dużą różnicę, szczególnie jeśli chodzi o meble i detale wykończenia. Czasem wystarczy odświeżenie, żeby wnętrze nabrało nowego klimatu. Fajnym pomysłem jest odnowa szafek kuchennych, która daje sporo możliwości aranżacyjnych bez konieczności wymiany całej zabudowy. Dzięki temu kuchnia może wyglądać nowocześnie, nawet jeśli remont jest minimalny. Co u Was najlepiej sprawdza się przy odświeżaniu wnętrza kuchni?
monikabert90
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Postprzez mery1998 5 lut 2026, o 16:08

Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się produkcją oraz montażem mebli na zamówienie, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://badenscymeble.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę firmy Badeńscy. Wszystkie prace wykonali w terminie i bez problemów, jestem bardzo zadowolony z wyboru firmy.
mery1998
Starszy Tropiący
Starszy Tropiący

Powrót do Café (Off-topic)