Impreza integracyjna

Wszystko nie na temat. Wypowiedzi nie związane z psami.

Moderator: Moderatorzy

Impreza integracyjna

Postprzez inka2 10 sie 2026, o 12:22

Witam serdecznie! Szukam dobrych opcji na imprezę integracyjną w Poznaniu dla naszej firmy. Mamy około 30 osób i chciałabym żeby to było coś co naprawdę zbliży ludzi do siebie. Przeglądałam różne oferty i imprezy integracyjne poznań wydaje się ciekawe Czy ktoś ma doświadczenie z takimi imprezami i może podpowiedzieć co działa a czego unikać? Zależy mi na autentycznej integracji a nie tylko formalnym spotkaniu.
inka2
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Re: Impreza integracyjna

Postprzez rover 27 sie 2026, o 12:21

Myślę, że wspólne gotowanie może być dużo bardziej angażujące niż zwykłe siedzenie przy stole. Na https://www.cookup.pl/k/warsztaty/ są organizowane warsztaty prowadzone przez kucharzy, podczas których można poznać nowe przepisy i przy okazji spędzić trochę czasu razem. To może być fajny pomysł na firmową integrację.
rover
Nadkagańcowy
Nadkagańcowy

Re: Impreza integracyjna

Postprzez Inatka93 29 sie 2026, o 16:27

Coraz częściej staram się ograniczać marnowanie żywności w swojej kuchni. Pomagają mi w tym przepisy zero waste, dzięki którym można wykorzystać produkty, które często zostają po przygotowaniu obiadu. To prosty sposób na bardziej świadome gotowanie. Korzystacie z takich pomysłów?
Inatka93
Obrożny
Obrożny

Imię psa: Irina

Powrót do Café (Off-topic)