psy wołają o pomoc!ja też!

Dyskusje dotyczące określonej rasy lub grupy.

Moderator: Moderatorzy

psy wołają o pomoc!ja też!

Postprzez fan dobermanów patryk 28 wrz 2005, o 15:09

prowadzę znaczy zaczełem prowadzic blog na którym apeluje o pomoc dla zwierzat!podaje tam adresy schronisk fundacji jak można pomóc i mam proźbe napiszcie mi prosze adresy schronisk jakiś fundacji aukcji czy jak można pomóc naprawdę proszę o takie informacje naprawde błagam o pomoc!ja nie moge patrzec na tą biede wśrud zwierząt!!!!! oto adres mojego bloga!
www.prosimy-o-pomoc-zwierzaki1.blog.onet.pl dopiero zaczynam więc proszę o pomoc :)
fan dobermanów patryk

Sklep Psiaki.pl

Szukasz czegoś dla swojego pupila?

Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
Sklep dla zwierząt

Postprzez Psiarka 4 lis 2005, o 17:46

Możesz spróbować najprostszym sposobem. Poszukaj w googlach, może coś znajdziesz.
Obrazek
Obrazek
Psiarka
Dobra Dusza
Dobra Dusza

:)

Postprzez fan dobermanów patryk 5 lis 2005, o 14:43

:D i tak zrobię dzięki :)
fan dobermanów patryk

Re: psy wołają o pomoc!ja też!

Postprzez mery1998 14 paź 2025, o 12:44

Jeśli szukasz inspiracji i praktycznej wiedzy o reklamie outdoorowej, to koniecznie zobacz reklama-w-autobusach.waw.pl . Portal prezentuje ciekawe przykłady kampanii, podpowiada, jak skutecznie wykorzystać przestrzeń miejską i jakie trendy dominują w branży. Widać, że autorzy mają doświadczenie – piszą konkretnie, bez zbędnego marketingowego żargonu. Bardzo polecam.
mery1998
Starszy Tropiący
Starszy Tropiący

Powrót do Rasy