bardzo prosze o polecenie mi jakieś sprawdzonej szkółki dla psa w gliwicach <ewentualnie okolice>...Przeglądałam już parę stron ..ale wiadomo na stronach wszyscy się chwalą a wolała bym coś sprawdzonego...co by psa nieumyślnie nie skrzywić... z góry bardzo dziękuję
Zapraszamy do naszego Sklepu Psiaki.pl
Znajdziesz tam atrakcyjne produkty dla zwierząt. Wszystko, czego potrzebujesz, dla psa, kota i innych zwierzaków.
w Gliwicach na lotnisku szkoli Gostar, nie wiem, jak z praktyka, ale maja strasznie drogo i malo godzin Jest jeszcze Psia Kraina, cenowo i godzinowo jak Gostar, ale rowniez nie wiem, jak to wyglada i jakie sa efekty. W Zabrzu polecam ci szkolenie organizowane przez zwiazek kynologiczny, nastepny kurs zaczyna sie na jesien. Chodzilam na to szkolenie i jestem zadowolona. Oprocz tego w Zabrzu jest jeszcze fundacja Alteri, oni tez maja jakies kursy, ale to juz Chongo musialaby sie wypowiedziec, bo ona tam chodzila na psie przedszkole.
Jesli chodzi o Alteri to nie chodzilam do nich. W Zabrzu jest Pastel, a jak sie pozniej dowiedzialam Alteri przenioslo sie do Gliwic gdzies na kopernika.
Jesli chodzi o przedszkole to jestem zadowolona chociaz jak dla mnie bylo zbyt rzeadko i za dlugo, lepiej jakby bylo wiecej krotszych spotkan, ale bylo ok
Z tego co wiem to Alteri ma bardzo podobnie jesli chodzi o godziny i ilosc spotkan.
Ola prawie dobrze Ci sie zdawalo Mialam z tymi samymi instruktorami, ktorzy prowadzili szkolenie w Alteri. Prowadzili bo cosik sie popsulo miedzy nimi i otworzyli wlasna szkole. Pewnie i tak o tym nie wiedzialas, ale w koncu Alteri to chyba jedna (do tej pory) szkola, ktora szkoli (brak slow) pieski na podstawie pozyrynego wzmocnienia.
ja szkolilam psa w Psiej Krainie w Gliwicach i jestem bardzo zadowolona wiec polecam, mam rowniez owczarka niemieckiego i nie wyobrazam sobie jakby sie zachowywal bez szkolenia pozdrawiam
jelsi chodiz o Gliwice to ja polecam goraco Jacka z alteri szkoelnie klikerowe.. o wymienionych tutaj "Szkolkach" nie mam dobrego zdania tutaj ejst stronka gdzie mozna sie skontaktowac z Jackiem
Jacol 123 - to Jacek , ktory zajmuje sie szkoleniem:))) nie ma u niego kolczatek itp apieski sa szkolone jak najbardziej pozytywnie:))))
ja osobiscie spa nigdzie nie skzolilam.. ucze psy sama z dobrym efektem:) a szkole spa tylko i wylacznie juz na lup tj. na cos co moze zaaportowac w nagrode:)
odradzam wszelkie skzolki gdzie stosowane sa kolczatki itp u mlodych psow...
ja szkole swojego psa w psiej krainie jestem bardzo zadowolona ..piesek ma 6 miesiecie i agilyty nie stanowi dla niego zadnego problemu, metody szkoleniowe dobre... kolczatki tez sa ,umiejetnie stosowane prawidlowo ucza..a nie chodzi o to zeby sie silowac z psem ktory lepszy w ciągnieciu..również czas jaki sie je stosuje jest indywidalny dla każdego psiaka..więc jak sie zaczyna z kolczatka to mozna skonczyc bez..ja tez na poczatku bylam sceptyczna ale sie przekonalam...piesek chodzi na szkolenie prawie dwa miesiace i z kolczatki powoli rezygnujemy....polecam
Szkolenie i zabawa w jednym. W dodatku małe grupki, dobra atmosfera i skuteczność. Taka jest szkoła Wesoła Łapka z Gliwic. Jeśli chcesz nauczyć się porozumienia z psem, które daje frajdę i psu i Tobie - to WESOŁA ŁAPKA jest dobrym wyborem. Bez kolczatek, krzyków, kar. PIes robi to czego od niego chcesz z radością. www.wesolalapka.pl Polecam!